Träning

tessan
1 Maj 2012 kl 13:19

Bästa stunden på dagen! Ska möta upp blivande ”kombon” Jocke på iksu, lite rumpa lite axlar och cykel!

20120501-141905.jpg

1 kommentar Kommentera

  • marcos 2012-05-01

    Härligt med ett pass på en röd dag. Det mesta är stängt och de flesta människor är som uppslukade av jorden ;-) lugnt och skönt! Själv har jag tagit paus idag. En riktig slappar dag, men nu ska jag iaf ta en kvällspromenad, riktigt riktigt varmt och soligt nu på kvällen, såååå på med solglasögonen :cool: uuuuuut och njuuuuuuuuuuut :D

Senaste inlägg

Lyx på diet

tessan
8 Sep 2016 kl 05:38
Denna vecka har jag tagit bort mjölkprodukter och dragit ned på sötningsmedel, detta för att försöka toppa formen ytterligare litegrann. Har inte gjort de på tidigare satsningar så de blir spännande att se om de ger nån effekt. Men det innebär ju att mitt älskade casein försvann! Så idag lyxade jag till gröten med lite saffran, och de var så sjukt mkt godare öm jag kom ihåg! Små saker som kan ge mycket glädje 😉 50g havregryn 2äggvitor 1ägg Saffran Kanel Jordnötssmör

Update

tessan
16 Aug 2016 kl 20:45
-ca 10,5 kg från dietstart, 5,5 vecka kvar till tävling nr 1 Det börjar synas och de börjar kännas lite, har fortfarande mycket energi men det märks extra tydligt om jag slarvar med matochsovklockan. Känner mig relativt stark, kanske har tappat lite grann men inte så mkt. Det jobbigaste just nu är att få tiden att räcka till med allt jag vill göra. Men mat sömn och träning är prio nu. Så nu ska jag krypa ned, egentligen past bedtime för mig som nu är 21.30 ;D sjukt svårt att hålla sig till men jag ska sikta på det nu! Natti! (Juste benpasset Benspark Stående bencurl Frontböj Utfall Hacksquat Crosstrainer)

Hemmagjort nötssmör 

tessan
5 Aug 2016 kl 18:04
Prövade att göra eget nötssmör idag! Har ätit mycket jordnötssmör under dieten men vill nu prova byta ut mot lite bättre nötter så jag började med valnöt som innehåller mycket omega 3. Rosta nötterna i ugnen på 175•C i ca 15min( men håll koll så du inte bränner dom) rör öm på plåten efter halva tiden  Mixa nötterna till det blir ett jämt smör, tillsätt salt, kanel och sötningsströ efter smak ( kan bytas ut mot lite honung). Klart! Ät och njut! Jag har min på gröten 🙂 Tänk på att använda en stark mixer, inte smoothie maker eller liknande. Till valnötterna funkade det med stavmixer, men jag fick jobba på ett bra tag. Skulle även göra mandelsmör, men mandlarna var för hårda för att stavmixern skulle orka.