Träning

tessan
1 Maj 2012 kl 13:19

Bästa stunden på dagen! Ska möta upp blivande ”kombon” Jocke på iksu, lite rumpa lite axlar och cykel!

20120501-141905.jpg

1 kommentar

  • marcos 1 Maj 2012 kl 17:01

    Härligt med ett pass på en röd dag. Det mesta är stängt och de flesta människor är som uppslukade av jorden ;-) lugnt och skönt! Själv har jag tagit paus idag. En riktig slappar dag, men nu ska jag iaf ta en kvällspromenad, riktigt riktigt varmt och soligt nu på kvällen, såååå på med solglasögonen :cool: uuuuuut och njuuuuuuuuuuut :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inlägg

Early bird

tessan
3 dagar sen
Kommer börja jobba tidigare i höst så har börjat försöka vänja mig lite och åka till jobbet lite tidigare, tids optimisten i mig ställde dock klockan lite försent ändå så jag han inte gå till Älvsjö:/ blir en lång promenad efter jobbet istället. Dock inte särskilt svårt att gå upp tidigt den här årstiden. Passet igår:  Bänkpress  Snedbänk maskin Dipsmaskin Push downs Baksida axlar med hantlar Axellyft i sidan Axelpress bakom nacken Upprätt rodd i cable Lägg märke till Max i bakgrunden..

Friyay! 

tessan
7 dagar sen
Wioo längtar så mycket till att bara få sova imorrn! En vecka kvar till semester också:D Igår blev det träning i garage gymmet. Blev hämtad av Max och fick åka lite mc dit:)  Passet: Bänkpress Sned bänkpress Breda dips Pull overs Militärpress Form status – 7 kg från dietstart  Tror att minst 7kg ska skalas av. Ha en toppen dag, nu ska jag jobba på och ladda för ett ryggpass!

Ben

tessan
20 Jul 2016 kl 20:17
Ett risigt pass utan nån riktig fart. Benspark Bencurl sittande  Frontböj Raka mark Enbent böj i hacksquat  Stående vadpress Sizzysquats Sittande vadpress  15min trappmaskin  Vart inte så dumt ändå när jag summerar de, men farten saknades, kändes inte helt 100 helt enkelt. Promenaden hem i solen var desto bättre!