Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inlägg

Friyay! 

tessan
4 dagar sen
Wioo längtar så mycket till att bara få sova imorrn! En vecka kvar till semester också:D Igår blev det träning i garage gymmet. Blev hämtad av Max och fick åka lite mc dit:)  Passet: Bänkpress Sned bänkpress Breda dips Pull overs Militärpress Form status – 7 kg från dietstart  Tror att minst 7kg ska skalas av. Ha en toppen dag, nu ska jag jobba på och ladda för ett ryggpass!

Ben

tessan
5 dagar sen
Ett risigt pass utan nån riktig fart. Benspark Bencurl sittande  Frontböj Raka mark Enbent böj i hacksquat  Stående vadpress Sizzysquats Sittande vadpress  15min trappmaskin  Vart inte så dumt ändå när jag summerar de, men farten saknades, kändes inte helt 100 helt enkelt. Promenaden hem i solen var desto bättre! 

Diet middag

tessan
12 Jul 2016 kl 18:53
Stekt lax Stekt potatis Broccoli  Så enkelt, så gott! Försöker alltid ha färdig kokt potatis i kylen, bara att väga upp och steka på. Laxen tinade jag lätt i micron ca 2 min innan den åkte i teflonpannan och broccolin tinade jag också i micron ca 4min. Snabblagat och nyttigt! Efterrätten bestod av jordgubbar!